SortimentSanta Alicia Carménère - 69 kr. (59 kr. v/12 fl.) (varenr. 655)

?

Høsten foregår udelukkende ved håndkraft og for at sikre maksimal friskhed i druerne høstes kun i de tidligste morgentimer, hvorefter druerne bringes ind til sortering og videre vinificering. Efter presningen føres mosten til Pirque, hvor Santa Alicias dygtige winemaker, David González, tager over.

Carménère er sæsonens sidst høstede rødvinsdrue - faktisk genopdagede man først druens eksistens i Chile i 1990'erne. Nogle 'Merlot'-sektioner modnedes senere end andre, og da der i det årti gik mode i at DNA-teste alt levende, ja, så fandt man således også ud af, at Carménère-druen, der for længst var gået af mode i Bordeaux, levede videre i bedste velgående i Chile. Her giver de ekstra solskinstimer i vækstsæsonen mulighed for, at druen kan modnes til fulde hvert år.

Chilean Wine Producer of the Year 'International Wine & Spirit Competition' ;

Type:Rødvin, 75 cl
Druer:Carménère
Smag:Vinen besidder Merlot-druens blødhed, men er mere urtepræget og har noter af grøn peber og et særlig krydret karakter, som gør druen til obligatorisk i ethvert chilensk smage-program. Vinen er ikke så ligefrem som Cabernet Sauvignon eller Merlot, men har
Madretter:Vildtpate
Område:Maipo Valley, Chile
Bestil: flaskerDer blev fundet 1 vare, som vist ovenfor.