SortimentLuís Felipe Edwards Chardonnay Gran Reserva - 109 kr. (99 kr. v/12 fl.) ***NYHED***  (varenr. 224)

?

Det kystnære Casablanca Valley har stået fadder til Luís Felipe Edwards’ fyldige, cremede Chardonnay. Casablanca-dalen er et decideret hvidvinsområde, der foruden det maritime klima nyder godt af en morgendis, der holder dalen kølig et stykke op ad dagen, af hvilken grund dalen regnes som Chiles bedste hvidvinsområde.

Luís Felipe Edwards er et traditionsrigt, familie-ejet vinhus, der anvender egne druer i produktionen, hvilket sikrer den maksimale kontrol over kvaliteten. Dette afspejles med al ønskelig tydelighed i den færdige vin, der ganske enkelt leverer fremragende kvalitet til pengene.

Denne Gran Reserva Chardonnay er vinificeret via 15% fadgæring på nye barriques, mens de 85% af druerne gæres på rustfri ståltanke. Hele herligheden lagres efterfølgende på 2. års franske barriques, der tilføjer subtile meget fadaromaer og komplementerer druens naturlige fylde.

Type:Hvidvin, 75 cl
Alkohol:14%
Druer:Chardonnay (100 %)
Farve:Annanasgul
Bouquet:Duft og smag har klassiske oversøiske aromaer af melon og ananas men besidder på samme tid også et 'fransk' indslag af æble og hasselnødder, som giver en kompleks helhed, hvor koncentration, fylde og elegance følges ubesværet ad.
Smag:Smagen er fyldig og vedvarende med en citrusdomineret finish.
Madretter:Vintersalat
Område:Casablanca valley, Chile
Bestil: flaskerDer blev fundet 1 vare, som vist ovenfor.