Madopskrifter



Vildtpate (opskriftnr. 29)

Velegnet til vin nr 4,7 og 468

Ingredienser til 10 personer:
1 rådyr lever og hjerte
400 g rådyrkød
500 g skinkekød
timian
1 spsk. Salt
1 tsk. peber
5-10 fed hvidløg
5 skalotte løg
4 æg
1-2 dl tør hvidvin
500 g hasselnødder
ca. 5 pk. baconskiver

Tilberedning: Alt bortset fra nødder & bacon køres gennem kødhakker og venders derefter med nødder
Der bruges bacon skiver til at fore formene(4,6 dl)
Når farsen er kommet i lukkes formen med bacon også låget hvis de fryses
Bages i ovnen ved 180 grader i vandbad i ca. 1 time

Vine som passer til denne ret: Genium celler økologisk - Genium Popoleda - Torrelongares Old Vine Garnacha - Les Argelières Chardonnay - Uncle Zin Appassimento - Santa Alicia Carménère